ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BATMAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
  • İLÇELERİMİZ
    • BEŞİRİ
    • GERCÜŞ
    • HASANKEYF
    • KOZLUK
    • SASON
  • İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • ORGANİZASYON ŞEMALARI
    • GÖREV TANIMLARI
    • İŞ AKIŞ ŞEMALARI
    • SÜREÇLER
    • PROSEDÜRLER
    • FORMLAR
    • TABLOLAR
    • TALİMATLAR
  • BİRİMLERİMİZ
  • ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • VİZYON VE MİSYONUMUZ
  • BRİFİNG VE YAYIMLAR
  • ANIZ ÇALIŞTAYI
  • RESMİ YAZIŞMA KURALLARI
  • BATMAN TARIM BÜLTENİ
  • TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksBatman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

“Yöresel Peynirlerin Üretim Teknolojileri ve Hijyen Standartlarının AB Işığında İncelenmesi” isimli projenin beşinci toplantısı Eskişehir de yapıldı.

6.08.2022 / Gösterim Saysı : 813 / Arşiv

Kısa adı BestCHEESE olan Erasmus + Programı Mesleki Eğitim için Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü adına hibe desteği alan "Yöresel Peynirlerin Üretim Teknolojileri ve Hijyen Standartlarının AB Işığında İncelenmesi"  isimli projenin beşinci toplantısı 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Eskişehir gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü olan Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün ev sahipliğini üstlendiği bu organizasyona projenin yabancı ortakları, İtalya'da bulunan Agrigento Halk Sağlığı Kurumu, Nitra / Slovakya'da bulunan Slovakya Tarım Üniversitesi, Slovenya'da bulunan Ljbuljbana Veteriner Fakültesi ile yerel ortakları  Ankara Üniversitesi ve Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü katılım sağladı.

Dedepark Otelde gerçekleşen projenin kapanış organizasyonuna Eskişehir'de bulunan resmi kurum ve  Sivil Toplum Kuruluşu  yetkilileri, Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü  yetkilileri ve teknik personel katılım sağladılar.

Eskişehir Tarım ve Orman İl Müdürü Ender Muhammed GÜMÜŞ açılış konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra proje koordinatörü Veteriner Hekim Dr. Hatice OLCAY şimdiye kadar gerçekleştirilen proje faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Tansel ŞİRELİ'nin Peynir Sütü ve Sağım Hijyeni konulu sunumlarını müteakip, Müdürlüğümüz toplantı salonu Başak Ofis'te proje katılımcıları önceden hazırlanan program dahilinde  sunumlarını ve ofis çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Öğleden sonra Eskişehir Valisi Erol AKYILDIZ Erasmus Grubunu makamında kabul ederek projenin anlam ve önemi hakkında bilgi aldı.

Bilecik İli Bozüyük ilçesinde Yöresel peynir üreten firmanın ziyaret edildiği ikinci gün Bilecik İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ ve Bozüyük İlçe Müdürü İsmail AKSU teknik geziye katılım sağladılar. Projemize sağladıkları destekten ötürü kendilerine teşekkür ederiz. İşletme sahibi Levent AYAZ' ın ailesinin işletmede üretilen peynirlerden hazırladığı ikramlıklar misafirlerden tam not aldı. İlçenin güzide mesire yerleri ve doğal güzellikleri misafirlere gezdirildikten sonra akşam yemeği yöresel bir balık lokantasında verildi.

Son gün Sazova Kampüsümüzdeki Gıda Analiz Laboratuvarını ziyaret eden konuklara Başak ofiste Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Reşat ÇİFTÇİ ve Yüksek Ziraat Mühendisi Barış DOYAR yöresel peynir çeşitlerimizin üretim aşamaları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Daha sonra Eskişehir'in  tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden katılımcılar sonraki projelerde buluşmak üzere karşılıklı güzel temennilerde bulunarak evlerine uğurlandılar.


Fotoğraf Galerisi (4)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • İl Müdürümüz Görevine Başladı
  • Arıcılık Kursu Verildi
  • Gıda İşletmelerine Bilgilendirici Afişler Asıl ...
  • Şap Hastalığı Aşılama Kampanyası Başladı
  • Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor
  • Gıda Denetim Seferberliği Başladı

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Belde Mahallesi 3220 sokak No:11/1 - BATMAN

  • Telefon : 0488 221 13 13

  • Faks : 0488 221 22 41 - 0488 221 22 51

  • E-Posta : batman@tarim.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
YUKARI ​